MyHelper » Як отримати візу до Німеччини


Громадянам всіх країн колишнього ССС? , Крім країн Прибалтики, для відвідин Німеччині потрібно в'їзна туристична віза . Якщо Ви вирішили оформляти візу через туристичну фірму , Вам потрібно надати представнику фірми пакет необхідних документів. Це видатний посольством Німеччини заповнений бланк клопотання у двох примірниках (бланк можна завантажити зі сторінки посольства і роздрукувати), 3 фотокартки розміром 4х5 сантиметрів, внутрішній і закордонний паспорт з наявністю прописки. Ваш закордонний паспорт повинен залишатися дійсним не менше ніж три місяці після того, як закінчиться термін дії візи.

Якщо Вам потрібно отримати візу в германію на мандрівного з одним з батьків або без батьків дитини віком до 18 років, доведеться надати завірений нотаріусом заяву про те, що другий батько (або обоє батьків) згодні на виїзд дитини. Крім того, щоб отримати візу в германію, необхідна медична страховка, передбачає відшкодування витрат на надання медичних послуг в Німеччині. Страховку можна оформити самостійно або через турфірму. Посольство Німеччини видає і національні, і шенгенські візи, що дають право на відвідування більшості країн Європейського Союзу (крім недавно прийнятих). Шенгенку віза коштує від 25 до 50 євро, національна - 20-25 євро, в обох випадках конкретна ціна залежить від часу перебування і інших нюансів. Для випадку самостійного подорожі, наприклад відмовити у в'їзді в країну навіть незважаючи на те , що Ви отримали візу Так що уважно перевірте стан Ваших документів. Бажаємо вдалого подорожі!